چگونه سیستم آلوده خود را با چند آنتی ویروس اسکن کنیم ؟؟

چگونه سیستم آلوده خود را با چند آنتی ویروس اسکن کنیم ؟؟


شما در حالت عادی تنها باید یک برنامه آنتی ویروس را روی سیستم خود در یک زمان واحد اجرا کنید. باید بدانید که هیچ کدام از آنتی ویروس ها کامل نیستند.


Antivirus_zpsdf1dfa65


به گزارش دنیای فناوری اطلاعات ؛ بارها پیش آمده است که بعضی آنتی ویروس ها که حتی خیلی هم معروف نبودند ملوارهایی را پیدا کرده اند که آنتی ویروس های معروف قادر به یافتن آنها نبودند.اما خوشبختانه شما مجبور نیستید روی یک آنتی ویروس خاص تکیه کنید.


روش کلیدی برای استفاده از چندین آنتی ویروس روی یک سیستم واحد این است که یک آنتی ویروس را به عنوان آنتی ویروس اصلی و اولیه خود انتخاب کرده و از بقیه آنتی ویروس های نصب شده، گاه و بی گاه و در مواقع خاصی که از دست آنتی ویروس اصلی کاری برنمی آید استفاده کنید.


جالب است بدانید اگر سیستم شما دارای یک فایل مشکوک باشد می توانید آن را با ۴۶ آنتی ویروس به یکباره از طریق وبسایت اسکن کنید.در صورتی که قصد فراگیری روش انجام این کار را دارید ادامه این مقاله را از دست ندهید.


چرا شما نباید چندین آنتی ویروس را به یکباره در یک زمان واحد اجرا کنید؟


ساختار اکثر آنتی ویروس ها به گونه ای طراحی شده است که فقط بتوانند خود را بپذریند.یعنی در کنار خود آنتی ویروس دیگری را جای نمی دهند.این گونه آنتی ویروس ها همیشه در پس زمینه سیستم عامل به صورت پیشفرض فعال هستند.بعد زمانی که شما فایلی را دانلود، برنامه ای را بارگذاری یا یک وبسایت را باز می کنید ، آن آنتی ویروس نصب شده این موارد را زیر نظر داشته تا احیانا تهدیدی برای سیستم شما نباشند.


این قضیه تنها زمانی رخ می دهد که شما یک آنتی ویروس را در یک زمان واحد در حال اجرا داشته باشید.به عبارتی می توان گفت در بهترین حالت در صورت اجرای چندین آنتی ویروس به صورت یکجا، کاهش کارایی سیستم را شاهد خواهیم بود و در بدترین حالت تداخل در بین برنامه ها ایجاد شده و موجب به هم ریختن سیستم عامل می شود.


چگونه سیستم خود را با چندین آنتی ویروس اسکن کنیم؟  

به هر حال هیچ آنتی ویروسی کامل نیست.تعدادی از آنتی ویروس ها ممکن است موارد خاصی را شناسایی کنند که بقیه آنتی ویروس ها هیچ واکنشی نسبت به آنها نمی دهند.برای اینکه بهترین حالت دقت را در اسکن داشته باید شاید بخواهید از آنتی ویروس های دیگری به غیر از آنتی ویروس اصلی خود نیز استفاده کنید.


باید بدانید که برنامه های آنتی ویروس اضافی ای که روی سیستم خود نصب می کنید نباید در پس زمینه سیستم عامل در حالت اجرا قراربگیرند.آنها را می توان به عنوان یک اسکنر دوم تلقی کرد.در صورتی که قصد دارید سیستم خود را با آنتی ویروس های اضافی اسکن کنید باید ویژگی محافظت real-time آنتی ویروس اصلی خود را به صورت غیرفعال درآورید.با این کار سرعت اسکن بسیار بالاتر می رود.


نکته مهم :

همانطور که قبلا هم گفته شد زمانی که شما برنامه آنتی ویروس اضافی ای را روی سیستم خود نصب می کنید باید دقت داشته باشید که این آنتی ویروس به هیچ عنوان نباید در پس زمینه سیستم عامل شما در حالت اجرا قرار داشته باشد.


این مفهوم در حالت اجرا بودن با چند اصطلاح در آنتی ویروس های مختلف شناخته می شود که عبارت اند از real-time protection, on-access scanning, background protection, resident shield.


بنابراین از هر آنتی ویروس اضافی که استفاده می کنید دقت داشته باشید که این اصطلاحات که نشان فعال بودن یا نبودن فعالیت آنتی ویروس مربوطه هستند نباید فعال باشند.


اسکن یک فایل با تعداد زیادی برنامه آنتی ویروس :

اگر شما فایلی را دانلود کنید که مشکوک باشد شاید بخواهید آنرا با آنتی ویروسی اسکن کنید.وقتی با آنتی ویروس خود آنرا بررسی می کنید آنتی ویروس به شما می گوید که این فایل مخرب است اما ارائه کننده فایل مربوطه اصرار می کند که فایل هیچ نکته مشکوکی ندارد و این اشتباه آنتی ویروس شماست.


در چنین شرایطی برای اطمینان از امن بودن فایل شاید تمایل داشته باشید آن را با چندین آنتی ویروس اسکن کنید.


متاسفانه در حالت عادی این امر می تواند بسیار مشکل باشد چرا که بسیار بعید به نظر می رسد که شما ۲۰ موتور آنتی ویروس مختلف را روی سیستم خود داشته باشید.حتی اگر داشته باشید(که تقریبا امری محال است)آپدیت هر کدام از آنها کاری بس دشوار و طاقت فرساست.البته جای نگرانی نیست ما راهکاری برای این کار داریم.


زمانی که قصد دارید فایلی را با موتورهای آنتی ویروس مختلفی اسکن کنید کافی است از وبسایت use the VirusTotal website که متعلق به شرکت گوگل می باشد استفاده کنید.


شما در این وبسایت می توانید فایل هایی را تا ۳۲ مگابایت آپلود کنید یا حتی می توانید لینک دانلود فایل مورد نظر وارد کرده تا مورد آنالیز قرار گیرد.بعد از اینکار فایل مربوطه با ۴۶ برنامه آنتی ویروس معتبر تحت سرورهای VirusTotal آنالیز می شود و در نهایت گزارشی نیز به شما ارائه می گردد.مانند هر آنتی ویروس دیگری که به صورت لوکال روی سیستم شما نصب شده است هیچ تضمینی برای کامل بودن نتایج گزارش شده وجود ندارد.


یک فایل که با تعداد زیادی از آنتی ویروس ها آنالیز شده ممکن است به عنوان غیرمشکوک گزارش شود در حالی که ممکن است فایل مربوطه به طور واقعی مخرب باشد.


علامه فقیه متبحر حاج میرزا مهدى قارى تبریزى(ره)

تفسیر خزائن القرآن قارى تبریزى .

(زنده در 1297 ه ق ). مـؤلف آن مرحوم سید محمود بن سید محمد بن سید مهدى بن عبدالفتاح علوى فاطمى حسنى حسینى قارى حافظ تبریزى یکى از اعیان تفسیرى و قرائتى قرن چهاردهم هجرى مى باشد.
او کـه از عـلماى تجوید بوده و آبا و اجداد او عموما قارى و حافظ قرآن بوده اند به واسطه ى ایشان قـرائت عـاصم را که اتقن قرائات متداوله است از خود عاصم روایت مى کنند چنانکه هر پسر از پدر خود روایت مى نماید تا به عاصم برسد.
آثار و تالیفات :.
از آن مـرحـوم آثار و تالیفات متعددى باقى مانده است که نوعا پیرامون قرآن کریم ,تفسیر و تجوید آن مى باشد:.
1ـ الـتـحـفـة المحمدیة فى تجوید القرآن که به سال 1288 از تالیف آن فارغ و دریکصد و دوازده صفحه , در تهران چاپ شده است .
2ـ جـواهـر الـقـرآن بـه عربى باز در تجوید که به نام ناصر الدین شاه قاجار تالیف و بایک مقدمه و دوازده باب و یک خاتمه پایان داده است و در خاتمه سند قرائت خود را تا به عاصم مذکور بعد از آن مـحـض اسـتفاده عموم کتاب دیگرى به پارسى به همان ترتیب جواهر القرآن در سال 1287 تالیف نموده است و آن را حل الجواهر نام نموده و هم درامسال خود جواهر القرآن در متن و حل الجواهر هم در حاشیه آن چاپ شده است .
3ـ خزائن القرآن که پیرامون معارف عالیه تفسیرى قرآن مجید مى باشد.
4ـ کفایة الحفاظ که در سال 1297 تالیف , و به طبع رسیده است .
سال وفات او مشخص نیست ((230)).



http://www.islamicecenter.com